Impact of Economic Sanctions on the Russian Economy - Grešš, Martin, 1978-
Analýza dopadov hospodárskych sankcií uvalených na ekonomiku Ruskej federácie v roku 2014 na jej ekonomiku z makroekonomického hľadiska s určením niektorých vplyvov na hospodárstvo Európskej únie.