Is the Rule of Law Significant for Explanation of Differences in the Gender Pay Gap? - Hedija, Veronika
Rozdiel v odmeňovaní medzi pohlaviami (gender pay gap) a inštitúcie. Analýza, či a v akom rozsahu existujúce rozdiely v nevysvetliteľnej mzdovej nerovnosti medzi mužmi a ženami v európskych krajinách môžu byť vysvetlené rozdielmi v kvalite legislatívy a presadzovania práva v týchto krajinách.