Methodological Bases and Concepts for Stabilization of Human Capital in Enterprises - Kissová, Jana, 1979-
Význam stabilizácie ľudského kapitálu. Dôležité metodologické východiská a koncepcie ako základ rozsiahlejšieho výskumu.