Opportunities for the Development of Human Capital in the Enterprise - Šagátová, Slavka, 1975-
Potenciál ľudského kapitálu v podmienkach SR. Investovanie do ľudského kapitálu. Personálne náklady ako prostriedok investovania do ľudského kapitálu.