Konkurencieschopnosť Slovenska ako cieľového miesta na medzinárodnom trhu cestovného ruchu - Maráková, Vanda
Modely konkurencieschopnosti cieľového miesta. Pyramída strategického výkonu manažmentu cieľových miest. Konkurencieschopnosť a udržateľnosť cieľového miesta - koncepčný model. Konkurencieschopnosť Slovenska na medzinárodnom trhu cestovného ruchu. Index konkurencieschopnosti cestovného ruchu. Index konkurencieschopnosti cestovného ruchu Slovenska v roku 2017. Konkurencieschopnosť cieľových miest na Slovensku.