Definícia podniku ako súčasť vymedzenia podnikovej kombinácie podľa IFRS - Hornická, Renáta, 1977-
Prezentácia definície podniku (business) ako súčasti vymedzenia podnikovej kombinácie podľa súčasného znenia IFRS 3(2008) a zmeny, ktoré nastanú nadobudnutím účinnosti novely IFRS 3(2008) vydanej v roku 2018 v oblasti definície podniku a jej aplikácie.