Účinnosť interných kontrol účtovnej jednotky ako jeden z prvkov zabezpečenia správnosti vykazovaných účtovných informácií - Krišková, Petra, 1981-
Pojem interná kontrola. Prvky interných kontrol. Kontrolné prostredie. Kontrolné činnosti. Proces, ktorý na posúdenie rizík používa účtovná jednotka.