Reálna hodnota v zákone o účtovníctve od 1.10.2018 - Šlosárová, Anna
Charakteristika jednej formy reálnej hodnoty - trhovej ceny definovaniej v zákone o účtovníctve, a to na účely ocenenia majetku a záväzkov okrem virtuálnej meny a na účely ocenenia virtuálnej meny.