Zdaňovanie daňou z pridanej hodnoty a administratívna záťaž podnikateľských subjektov v kontexte legislatívnych zmien v SR - Vašeková, Miroslava, 1978-
Analýza zmien, ktoré priniesla ostatná novela zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.