Efficiency of the Active Labour Market Policies: Evidence from the Slovak Republic - Karasová, Katarína
Analýza efektívnostui aktívnych politík trhu práce (APTP) na Slovensku. Účinok APTP v porovnaní s inými faktormi pre zamestnateľnosť uchádzačov o zamestnanie. Výkonnosť APTP.