<The> Relationship between FDI Inflow and Unemployment: The Case of Slovakia - Darmo, Ľubomír, 1984-
Vývoj miery nezamestnanosti a prílevu PZI na Slovensku v období 1995-2016. Analýza dĺžky vzťahu medzi tokom investícií do SR a nezamestnanosťou s využitím metódy VAR, Grangerovej kauzality a reakčnej funkcie.