Vlivy tržních ukazatelů na primární veřejné nabídky akcií ve vybraných zemích EU - Plottová, Sylvia
Prvotná verejná ponuka akcií (IPO) vo vybraných krajinách Európskej únie v Bulharsku, Rumunsku a Chorvátsku v období medzi rokmi 2010 - 2016.