Revoluční technologie blockchain naráží na nejednotu - Toman, Pavel
Technológia blockchain v oblasti dopravy a logistiky. Čo je blockchain. Používatelia blockchainu. Business blockchain pre logistiku. Konkurenčné blockchainy. Spolupráca firiem a budovanie spoločných databáz.