Sľuby sa sľubujú...Prečo sa Slovensku nedarí dodržať rozpočet? - Mandžák, Peter
Málo záväzný rozpočtový rámec Slovenskej republiky. Vývoj rozpočtovania schodku verejných financií (2013-2020). Odchýlky skutočných výdavkov, príjmov a salda verejnej správy od rozpočtu (2011-2017). Napriek nízkej záväznosti a častým odchýlkam je v súčasnosti fiškálna situácia na Slovensku v súlade s požiadavkami Európskej komisie. Zmeny v štátnom rozpočte. Zavedenie stropu na výdavky.