Európsky semester. Ako nám členstvo v eurozóne pomáha vo fiškálnej politike - Mandžák, Peter
Zavedenie fiškálnych pravidiel v eurozóne. Prehľad základných pravidiel vyplývajúcich z Paktu stability a rastu. TwoPack - dve regulácie s cieľom posilniť ekonomickú integráciu a konvergenciu v eurozóne. Ukotvenie európskych pravidiel do národných legislatív členských štátov. Hlavný záväzok - pravidlo vyrovnaného rozpočtu.