Unikátní soužití lidí s roboty - Novotný, Radek
Vznik konceptu IKEA v 50. rokoch minulého storočia. Automatizácia logistiky v závode IKEA Components v Malackách na Slovensku. Jeden z najmodernejších závodov v strednej Európe. Vyžívanie 21 bezpilotových vozíkov s li-ion batériou. Skladovacie procesy riadené WMS systémom. Ako to v závode prebieha.