Euro na Slovensku – jednoducho úspešný príbeh - Kohútiková, Elena
Proces zavedenia Eura na Slovensku. Naštartovanie integrácie a eurostratégia. Hlboké štrukturálne reformy a ozdravenie bankového sektora. ERM II a jeho dilemy. Národný plán zavedenia eura na Slovensku. Hlasovanie o slovenských stranách euromincí a komunikačná stratégia.