Umělá inteligence změní plánování - Toman, Pavel
Umelá inteligencia v logistike. Uplatnenie najmä preskriptívnej analytiky v dodávateľskom reťazci. Charakteristika analýz - deskriptívna analýza, prediktívna analýza, preskriptívna analýza. Autonómne skladové roboty. Kombinácia s novými technológiami. Zodpovedné používanie umelej inteligencie a odborný dohľad nad ňou. Hrozby aj prínosy umelej inteligencie.