Analysis and Risk Management in Insurance Companies - Harumová, Anna, 1955-
Definícia rizika a jeho jednotlivých druhov. Skúmanie účinkov globálnej recesie na finančný trh v poisťovníctve. Analýza faktorov ovplyvňujúcich hospodárske výsledky spojené s rizikami, ktoré majú vplyv na vykonávanie finančnej činnosti poisťovní v súvislosti s novými pravidlami kapitálových požiadaviek.