Risks Linked with Introduction of Insurance Premium Tax - Harumová, Anna, 1955-
Analýza dane z poistenia. Porovnanierôznych modelov, ich dopad na podnikateľský sektor a poistný trh v krajinách, v ktorých je daň už zavedená. Zavedenie dane z poistenia ako možné riziko na mikroekonomickej a makroekonomickej úrovni.