Online Reputation of Company and Possibilities of Its Active Management - Hojdik, Vladimír, 1992-
Teoretická definícia reputácie online, nástrojov na správu reputácie online a nástrojov online marketingu. Význam a rastúci vplyv online marketingu na povesť spoločnosti, a tým aj celkovú výkonnosť podniku.