Aktuálne trendy špecifických foriem marketingovej komunikácie - Hrušovská, Dana, 1964-
Skúmanie konkrétnych foriem a nových informačných technológií v marketingovej komunikácii. Analýza marketingovej stratégie vybraného internetového obchodu. Marketingový výskum zameraný na predajné stratégie a potenciálne nové trendy v marketingu.