Konkurencieschopnosť Slovenska s osobitným zameraním na hodnotenie efektívnosti finančného trhu - Kalusová, Lenka, 1987-
Hodnotenie úrovne, kvality podnikateľského prostredia a konkurencieschopnosti Slovenska s osobitným zameraním na hodnotenie slovenského finančného trhu. Výskum sa uskutočňuje na základe údajov od niekoľkých svetových inštitúcií zaoberajúcich sa hodnotením kvality podnikateľského prostredia.