Úroveň koncentrácie internetových prehliadačov v kontexte efektívnej hospodárskej súťaže - Kissová, Jana, 1979-
Pohľad na trh internetových prehliadačov na základe vývoja ich trhového podielu. Zhodnotenie ich koncentrácie, úrovne hospodárskej súťaže a ich vzájomný konkurenčný boj.