Hodnotenie reputácie spoločnosti Volkswagen - Kozáková, Mária, 1991-
Skúmanie empirickej literatúry analyzujúcej vzťah medzi reputáciou spoločnosti a finančnou výkonnosťou. Porovnanie reputácie meranej pomocou odlišných techník. Praktická aplikácia na príklade spoločnosti Volkswagen.