Predikčná schopnosť vybraných bonitných a bankrotných ukazovateľov - Melich, Pavel
Porovnanie vybraných ukazovateľov kreditného bodovania podnikov zo strojárskeho priemyslu Slovenskej republiky. Vybrané ukazovatele kreditného ohodnotenia sú Quick test a Bonity index. Analýza spojenia medzi vybranými indikátormi kreditného bodovania a trvalo udržateľným rozvojom, poukázanie na ich výhody.