Aktuálny pohľad na vzťah finančných ukazovateľov a právnych foriem podnikov v sekcii Stavebníctvo - Moravčíková, Elena, 1967-
Štúdia, či zmeny, ku ktorým došlo v podnikateľskom sektore stavebných podnikov, sa odrážajú v štruktúre podnikateľských subjektov. Skúmanie právnej formy a finančných ukazovateľov. Testovanie závislosti medzi týmito dvoma ukazovateľmi.