Projekt a jeho životný cyklus vo vybranom podniku - Paprskárová, Paulína
Porovnanie teoretických informácií z domácej a zahraničnej literatúry s vybraným projektom IT. Analýza a komparácia životného cyklu projektu a fáz projektu.