Identifikácia kľúčových faktorov prenosu vlastníctva v podnikateľskej praxi - Pekár, Miroslav, 1976-
Analýza kľúčových faktorov nástupníctva v rámci rodinného podniku. Definícia a opis šestich skupín faktorov: procesné faktory, finančné faktory, individuálne faktory, kontextové faktory, vzťahové faktory a faktory riadenia.