Štandardné dlhové formy financovania podnikov na Slovensku so zameraním na úver ako zdroj financovania - Polečová, Petra
Poskytnutie pohľadu na využitie bankových úverov ako zdrojov financovania v slovenských spoločnostiach. Popis štandardných cudzích zdrojov financovania. Problematika externých zdrojov financovania.