Súčasný fenomén – Internetová ekonomika - Richnák, Patrik, 1988-
Vymedzenie a analýza koncepcie internetového hospodárstva. Popis súčasnej situácie vo vývoji internetového hospodárstva vo svete so zameraním na vybrané krajiny EÚ. Teoretický pohľad na pojmy súvisiace s internetovou ekonomikou.