Komparácia vývoja inovácií v malých a stredných podnikoch SR - Šagátová, Slavka, 1975-
Mapovanie rozdielov v inovačnej výkonnosti daných dvoch typov podnikov. Vývoj inovačnej aktivity podnikov SR. Návrh oblastí možného zlepšenia.