Softvéry a profesionálne nástroje na vizualizáciu dát - Švejdová, Natália, 1993-
Analýza vybraného softvéru na vizualizáciu údajov vo viacerých odvetviach. Softvéry na vizualizáciu dát ako súčasť informačného systému podniku.