Potravinársky priemysel v Slovenskej republike - Tóth, Miroslav, 1961-
Sledovanie základných makroekonomických ukazovateľov potravinárskeho priemyslu v Slovenskej republike. Predmetmi výskumu sú hrubá produkcia, spotreba výroby, hrubá pridaná hodnota, zamestnanosť, tvorba hrubého fixného kapitálu.