Prínosy analýzy a testovania finančnej štruktúry pre riadiacu prax podniku - Tóthová, Alena, 1968-
Skúmanie procesu prípravy správ pre rozhodovanie o financovaní podniku, jeho investičných zámeroch alebo bežných prevádzkových potrebách. Skúmanie finančnej štruktúry pre potreby riadenia podniku.