Digitalizace HR mění firemní kulturu - Vorlová, Erika
Digitalizácia a automatizácia personálnej administratívy. Digitalizácia a automatizácia recruitmentu a onboardingu. Rozvoj digitálnej gramotnosti zamestnancov a manažérov. Zmena firemnej kultúry - innogystyl.