Expanse zemí jižní a jihovýchodní Asie na světových trzích: příklad Indie - Proch, Dominik
Pohľad na kľúčové reformy a zmeny v indickej ekonomike, ktoré najvýznamnejšie prispeli k expanzii Indie v zmysle posilnenia pozície krajiny na svetových trhoch, a to od konca 80. rokov 20. storočia po súčasnosť.