Komparácia deficitu verejných financií vo vybraných krajinách Európskej únie - Rožová, Lucia
Analýza deficitu verejných financií ako prejavu krátkodobej fiškálnej nerovnováhy vo vybraných krajinách Európskej únie a to konkrétne v Českej republike, Rumunsku, Írsku a Švédsku počas rokov 2010-2016.