Revisiting the Efficiency-Equity Trade-off: A Muli-objective Linear Problem combined with an extended Leontief Input Output - Model - Luptáčik, Mikuláš
Nový model ako ukazovateľ hospodárskej výkonnosti a sociálneho pokroku - model s viacerými kritériami pre rozhodovanie spolu s rozšíreným modelom vstupno-výstupných modelov Leontief. Hlbší vhľad do tzv. efektivity-equity trade-off.