Koncept smart cities ve veřejné správě v České a Slovenské republice - Jaňurová, Martina
Pojem smart cities. Analýza českej a slovenskej verejnej správy. Implementácia konceptu Smart cities v Českej a Slovenskej republike do verejnej správy s detailnejším zameraním na jednu z podoblastí, a to smart governance.