Vznik a rozvoj politológie na Slovensku v deväťdesiatych rokoch v kontexte pôsobenia Miroslava Kusého - Malová, Darina
Štúdia reflektuje vývoj politických vied v 90-tych rokoch, kedy Miroslav Kusý založil fakultu politických vied na Univerzite Komenského v Bratislave.