Competitiveness Measurement in Terms of the Europe 2020 Strategy - Dobrovič, Ján
Súčasný stav konkurencieschopnosti spolu s inými ekonomickými problémami vo viacerých krajinách EÚ s dôrazom na ekonomiku Slovenska.