Design Aspects in Marketing Management of Retail Stores - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vplyv maloobchodného dizajnu na nákupné správanie - kognitívne a afektívne spracovanie informácií. Environmentálne podnety (prvky dizajnu skladov) ovplyvňujú čitateľnosť a dojmy (stavy hodnotenia) a ako tieto hodnotiace stavy sprostredkovávajú účinky stimulov na reakcie a tým ovplyvňujú výsledky správania (opakovaný nákupný zámer).