Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby za zdaňovacie obdobie roka 2018 - Vanková, Lucia
Daňovým priznaním daňovník deklaruje výšku svojej daňovej povinnosti za príslušné zdaňovacie obdobie. V daňovom priznaní je daňovník povinný daň si sám vypočítať a uviesť prípadné výnimky, oslobodenia, úľavy, odpočty a vyčísliť ich výšku. Ilustračné príklady.