Novely zákona o dani z príjmov prijaté v roku 2018 a začiatkom roka 2019 - Horniaček, Peter
V roku 2018 bol zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. novelizovaný niekoľkokrát. V porovnaní s minulými rokmi, keď bol cit. zákon novelizovaný na základe samostatných veľkých noviel, išlo v roku 2018 zväčša o kratšie novely, a navyše vyvolané zmenami alebo prijatím iných zákonov. Išlo teda zväčša o vyvolané novely. Neznamená to však, že by tieto novely mali ostať mimo zorného poľa širokej odbornej verejnosti. Prehľad zmien, ktoré novely zákona o dani z príjmov prijaté v roku 2018 obsahujú. Ilustračné príklady.