Applying Simulations in the Individual Risk Model Using R - Mucha, Vladimír, 1976-
Demonštrácia aplikácie simulácií v rámci individuálneho modelu rizika pomocou jazyka R. Získanie informácii pre poistno-matematickú analýzu pomocou generovania agregovaných hodnôt pohľadávok v portfóliu životných poistných zmlúv počas daného obdobia a ich štatistickým spracovaním. Praktické príklady.