<The> Impacts of the Increasing Significance of Islam in Central Asia - Čech, Ľubomír, 1955-
Re-islamizačný proces a jeho kontinuita vo svete. Re-islamizácia ako nástroj demokratizácie centrálnych ázijských režimov. Udržiavanie sekularizmu na inštitucionálnej a formálnej úrovni prostredníctvom vládnych nariadení.