E-government in Practice of Entrepreneur - Kmeťová, Oľga, 1959-
Pre hospodársky rozvoj krajín sveta je potrebné inovovať rôzne oblasti. Niet už pochýb o tom, že hnacou silou hospodárskeho rozvoja v regióne 21. storočia je, a bude, elektronizácia, digitalizácia a všetko, čo s ňou súvisí.