<The> Financial Analysis of the Education Support Fund: Recent Results from Slovakia - Barteková, Mária, 1992-
Analýza inštitúcií poskytujúcich finančné služby bola vždy mimoriadne náročná z dôvodu spôsobu, akým fungujú a ako generujú zisk. Účelom tejto štúdie je analyzovať finančnú výkonnosť Fondu podpory vzdelávania - inštitúcie poskytujúcej štátom dotované študentské pôžičky.