Advantages and Disadvantages of Particular Types of Bonus from the Point of View of Life Insurance Company - Sakálová, Katarína, 1955-
Rozbor konkrétneho typu produktu životného poistenia, ktorý je známy ako zmluva so ziskom. Popis rozdielov medzi existujúcimi bonusovými systémami. Demonštrácia výhod a nevýhod konkrétnych typov reverzných bonusov z hľadiska životnej poisťovne.